Ademretreat 'Regie over je leven' in Andalusië

Maak een (adem)reis naar binnen.

Een ontmoeting met jezelf, dat vat dit retreat in een notedop samen. Ontdek wat jouw innerlijke drijfveren zijn en besef waarom je de dingen op een bepaalde manier doet. Tijdens deze reis krijg jij de tools aangereikt om te veranderen wat je wilt veranderen. Kies voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in!
Jij en je adem staan centraal deze dagen. Ademcoaching gaat over ruimte maken voor alles wat er nu in jouw leven speelt. Je adem laat je precies zien hoe je op dit moment in het leven staat. Vaak leren we al vroeg in ons leven dat emoties er niet mogen zijn. We stoppen ze ergens diep weg en ademen niet meer op die plek. En hoe meer je onderdrukt (vaak onbewust) hoe oppervlakkiger en hoger je gaat ademen.
Je krijgt regie over je leven wanneer jouw lichaam en geest in balans zijn. Tijdens deze reis zal allereerst de plek waar je bent al zijn invloed hebben. Helemaal in het zuiden van Spanje bevindt zich de prachtige, ongerepte Costa de la Luz. Je wordt omringt door ruimte wat het ook gemakkelijker voor je zal maken om je innerlijke rust en ruimte te kunnen ervaren. Het ZIJN op een andere locatie zorgt ervoor dat je even helemaal uit je comfort zone bent waardoor je je gemakkelijker op jezelf kunt richten. Het voordeel van er even helemaal uit zijn, is dat je meer tijd hebt voor jezelf en zo tot meer zelfinzicht komt. Je leert (weer) de regie over je leven te nemen door allereerst bewust te voelen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En je krijgt daarbij handvatten aangereikt die je thuis kunt toepassen.


Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Ik heb 'Regie over je leven' mogen beleven onder begeleiding van Mireille & Erwin. Ik heb dit als een hele mooie reis ervaren. Beide zijn zij zeer kundige, warme en ook 'down to earth' coaches. Samen zorgen zij voor een diepgaande maar ook ontspannen retreat met veel inzichten en ook voldoende tijd voor jezelf. Aan de prachtige Luz kust! Ik kan het aanraden, wat een prachtige reis!!


Sandra

Je verblijf

Je verblijft in een luxe houten finca op de campo, het platteland van Spanje. Finca Marquez is ideaal voor rustzoeker en toch op maar 15 minuten (per auto) afstand van het witte dorpje Conil de la Frontera en zijn stranden. Vanuit de slaapkamers en de veranda heb je een mooi uitzicht op de landschappen en de oceaan, de vergezichten zijn prachtig! De Finca heeft drie slaapkamers, één badkamer met toilet, keuken, woonkamer, workshopruimte en veel ruimte buiten.

Wat is inclusief?

  • Vier overnachtingen in eigen slaapkamer met gedeelde badkamer/ toilet
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Onbeperkt thee/ water/ koffie/ fruit
  • Programma/ coaching/ handout
  • Bodymind lessen

Kust van het licht

Erwin en Mireille verblijven met enige regelmaat in deze prachtige streek in Andalusië en graag delen ze zowel hun passie voor dit gebied als ook hun passie voor de adem en de kunst van het genieten met jou. De Costa de la Luz biedt uitgestrekte stranden en 3000 uren zonneschijn per jaar. De combinatie van de zon, de lichte kleur van het zand en de witte huizen heeft gezorgd voor de naam Costa de la Luz ofwel de Kust van het Licht. En zelfs op een bewolkte dag zal je ervaren dat er meer licht is, dat je wordt omringt door ruimte. Dit alles zal je ondersteunen op je reis naar binnen om te ervaren wat jou beweegt en om stappen te maken de regie over je eigen leven te nemen. Het retreat is kleinschalig, we hebben een maximum van zes deelnemers. 

Retreat adem je vrij
€1095

Datum: 18 maart t/m 22 maart 2023

De prijs is exclusief de vlucht en vervoerskosten ter plekke.

Tip: Zowel Transavia als Ryan Air bieden vluchten aan op deze data naar Sevilla. Je kunt het best een auto huren op het vliegveld maar als je dat liever niet doet dan helpen wij je bij het vinden van een goede transfer.

Is deze ademreis geschikt voor mij?

Tijdens dit ademretreat krijg je inzicht in jezelf én leer je, door de kracht van adem, wat jouw lichaam nodig heeft.
We gaan dieper in op wat je mogelijk blokkeert of onbewust beperkt.
Je ontmoet jezelf, ontdekt patronen die jouw leven bepalen en ontdekt hoe je ze kunt doorbreken.
Je ontvangt  informatie over de werking van de adem zodat je meer gaat begrijpen hoe belangrijk ademen is.
Daarnaast doen we praktische oefeningen om dit meteen aan den lijve te ervaren. 

Misschien ben je meteen enthousiast en voel je dat deze reis geschikt is voor jou. Maar misschien heb je wel twijfels of vragen of dit programma wel bij je past. Maak dan gerust een afspraak om eens te bellen of te Zoomen! Erwin en Mireille staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om, geheel vrijblijvend, eens te kijken of deze ademreis bij jou past. Op onze contactpagina kun je je vraag stellen of een afspraak maken. Als deze ademreis precies is wat jij nu nodig hebt maar je kunt het bedrag op dit moment niet in één keer betalen, neem dan contact op want wij denken graag mee in mogelijkheden. Op onze homepage vind je meer informatie over ons en bij de onderstaande video's krijg je een korte impressie van Erwin en Mireille en hun retreat 'Regie over je leven'.


.
✅Intake voor aanvang om te kijken wat je wilt bereiken en waar je tegenaan loopt.
✅Dagelijks programma met theorie omtrent de adem, inzicht in de werking van je brein en de invloed van je onderbewuste.
✅Je krijgt een ademanalyse en coachgesprekken.
✅Praktische ademtechnieken, dagelijkse ademsessie en verdiepingsopdrachten.
✅Daarnaast heb je alle tijd om tot rust te komen en te genieten van je omgeving.
✅Dagelijks mogelijkheid tot het volgen van qigong/ yoga/ meditatie.
✅Hand-out met theorie/ opdrachten en de handvatten om dat wat je ervaren/ geleerd hebt te kunnen integreren in je dagelijks leven.