Cacao ceremonie met Yin yogales

Cacao ceremonie met Yin yogales op locatie

Beleef een positieve, helende ceremonie.

Op zondagochtend 2 april is er een Cacao ceremonie met Yin yogales op locatie, namelijk bij Rootz yoga in het prachtige Land van Maas en Waal. Een unieke ochtend die in het teken staat van ontvangen, ontspannen en je eigen genezend vermogen aanspreken. Samen beleven we een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. Het resultaat? Een kalm hoofd, meer creativiteit én meer contact met jezelf. Cacao is een hartopener en dat is exact waar we in deze workshop mee bezig gaan. Middels een ritueel drinken we de cacao om daarna over te gaan in een hart-opening yin yogales.

Cacao ceremonie met Yin yogales

Cacao ceremonie

We beginnen met het drinken van ceremonieel cacao, ook wel voedsel van de goden genoemd. Een cacaoceremonie stimuleert je humeur, geeft je een gevoel van euforie en heeft een positief effect op je brein. De cacao is gezond voor je lichaam: het bevat vele mineralen (zoals magnesium, ijzer, koper, zink en calcium

yoga meditatie ontspanning retreatsvoorthuis

Yin yoga

Tijdens deze les zijn alle houdingen zittend of liggend en iedere houding wordt langer aangehouden. Het helpt je spanning los te laten en je weefsels worden soepeler. Je leert om bewust aanwezig te zijn in het moment, met aandacht naar je lichaam en gevoel te luisteren. Dit maakt je weerbaarder tegen stress doordat je je leert over te geven aan de houding, de situatie, aan het moment.

Voorbereiding

Ongeveer 2 uur van tevoren niet eten en geen cafeïne houdende dranken zodat de cacao goed kan worden opgenomen door je lichaam. Neem genoeg water mee en eventueel wat te eten voor erna. Als je wilt kun je alvast nadenken over een intentie voor jezelf die je wilt meenemen.

Datum

2 april

Prijs

€ 20,00

Tijdstip

 10:00 - 11:30

Locatie

Rootz, Hogeweg 25a te Wamel

Helaas zit deze workshop helemaal vol, wil op de wachtlijst? Dan kun je dat hieronder aangeven.