Gratis ontspannende ademoefening

Wil je ervaren wat de adem voor jou kan betekenen? Vraag dan de ontspannende ademoefening nu aan en ontvang deze DIRECT in je mailbox. Stress (onrust) is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving, er komen continu prikkels op ons af en dat heeft een enorme impact op hoe je je voelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Deze voortdurende stress vraagt om een plan van aanpak, vraagt om tools te leren hoe je hiermee om kunt gaan. En hét instrument dat je hiervoor altijd bij je hebt is je adem. Optimaal ademen is de sleutel tot een lang en gezond leven!

  • Meer energie.
  • Meer rust in je hoofd.
  • Minder stress.
  • Verbeter je immuunsysteem.
  • Bewust van hoe je je adem kunt inzetten in je voordeel.

50%
Vul hieronder je gegevens in.
Je krijgt direct toegang.
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Gratis ademoefening
Gratis ademoefening
Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Tjeerd

Deze oefening is eenvoudig en makkelijk toepasbaar!

Het bewust worden van mijn adem is een enorm cadeau.

Over Mireille

Als geen ander weet ik wat de adem je kan brengen.
Rond mijn drieëntwintigste levensjaar kreeg ik een burn-out, ik was totaal niet in contact met mijn gevoel en dus ook niet met mijn adem. Ik ontdekte toen het verband tussen mijn adem en gezondheid, zowel op lichamelijk als op emotioneel en mentaal gebied. Adem is mijn grootste passie én de grootste game-changer die ik ken in het leven van mensen. 

                    

  Zoals je ademt zo leef je!!!

Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Woud

Ik gebruik deze oefening elke dag!

Deze ontspannende ademoefening helpt mij gedurende de dag ontspannen te blijven/worden.

Start vandaag nog met deze ontspannende oefening.

Zeker als je stress en/ of spanning ervaart is deze ontspannende ademoefening iets voor jou. Maak op een ontspannen manier bewust contact met je adem en daardoor met je lichaam. Je krijgt wat theorie en de oefening op video meteen tot je beschikking. 

50%
Gratis ademoefening
adem challenge verbeter je adem