retreatsvoorthuis hartcoherntie ontspanning

Retreat in Spanje 'Open je hart'

Tijdens dit inspirerende retreat neemt Mireille je mee naar een bijzondere plek in de buurt van Girona. Gun jezelf vijf dagen van ontspanning, yoga, meditatie, qigong, natuur en heerlijk lokaal eten. Je retreat begint al meteen als je aankomt bij de Masia, een authentiek Spaanse boerderij, het is een plek waar je je meteen thuis voelt. Achterin de mooie tuin vind je een geweldig yoga dek met daaromheen prachtig verbouwde paardenstallen en verschillende sfeervolle woonwagens. Alle slaaplekken hebben een dubbele bezetting, ze hebben een eigen badkamer en unieke identiteit. Eenpersoonskamer is mogelijk tegen extra vergoeding.

Het programma start op zondag 14 mei met een kennismakingslunch, daarna heb je lekker de tijd voor jezelf en aan het einde van de middag is de eerste yogales gevolgd door het diner. Tijdens alle dagen starten we met een korte meditatie en een Yang yogales en eindigen we de dag met een wat meer Yin yogales gecombineerd met bewegingen uit Qigong. Verschillende ademoefeningen zullen voorbij komen en er is speciale aandacht voor het hart. Ontdek de ongekende mogelijkheden die je hebt om voluit en bewust te leven als je leert te luisteren naar je hart. Er is alle tijd en ruimte om dat te doen deze dagen, je kunt hélemaal niets doen of juist op pad gaan in de mooie omgeving. Je kunt luieren bij het zwembad, massages bijboeken. Kortom: me-time!! Het programma eindigt op donderdag 18 mei met een ontbijtje en je zult heerlijk uitgerust vol nieuwe energie weer naar huis gaan. Mét tips hoe je dit gevoel thuis kunt integreren.

Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Elke keer als ik weer met MIreille op reis ga is het als thuiskomen, de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Heerlijk eten en een prachtige plek om helemaal weer tot mezelf te komen.

David

retreats uit huis

Genieten van rust en natuur

De bloemrijke locatie  ligt op het mooie platteland in de heuvels van Catalonië. Het gebouw is een massieve boerderij oftewel Masia uit 1690, met riante tuin met zwembad en vrolijke slaapaccommodaties in huis en tuin. Tussen de bossen en de weiden, vlakbij zowel de Pyreneeën als de Costa Brava en tegelijkertijd een kwartiertje van de fijne stad Girona. In de geweldige tuin kun je lekker een boek lezen, een duik nemen in het zwembad of helemaal niets doen, een plek voor rust en bezinning.

Wat is inclusief?

  • Vier overnachtingen in tweepersoonskamer (eenpersoonskamer met toeslag mogelijk)
  • Vier maal ontbijt, lunch en diner
  • Biologisch, vegetarisch heerlijk eten
  • Drankjes bij de maaltijden
  • Dagelijkse yoga, meditatie, adem en/of qigong lessen
Retreats uit huis, het diner

Smaakvol in elk opzicht

‘s Avonds dineren we tijdens de ondergaande zon met een smaakvolle verse maaltijd waarbij een glaasje vino voor de liefhebber niet mag ontbreken. De bijzondere schoonheid van de plek waar we ons tijdens het retreat bevinden, biedt alle mogelijkheid voor beweging, zelfreflectie en verbinding. Terug naar jezelf, naar de essentie, maar bovenal jezelf gunnen om te genieten!

yogavakantie 14 tot en met 18 mei
€ 625,-

Boek direct!

Zondag 14 t/m donderdag 18 mei 2023 Girona (dichtbij Barcelona).

Inclusief overnachtingen in tweepersoonskamer, biologisch, heerlijk eten, drankjes bij de maaltijden, alle yoga/qigong lessen.


Eenpersoonskamer is mogelijk met toeslag:
Met eigen badkamer + € 35 p.p.p.n.

Met gedeelde badkamer + € 25 p.p.p.n.


Exclusief de retourvlucht naar Gerona en vervoerskosten ter plekke.

Tip: vlieg met Transavia van Rotterdam naar Girona.
Wat kun je nog meer uit huis doen?

Driedaags ademretreat "Regie over je leven"

Een ontmoeting met jezelf; ontdek wat jouw innerlijke drijfveren zijn en besef waarom je dingen op een bepaalde manier doet. Tijdens dit meerdaagse programma krijg jij de tools aangereikt om te veranderen wat je wilt veranderen. Voel je je gestrest of ervaar je gezondheidsklachten? Loop je vast in je privé- of professionele leven? Heb je het gevoel dat je ‘iets anders’ wilt, maar weet je niet precies wat en hoe? Stop met overleven en ga weer genieten. Neem regie over je leven. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in! Dit retreat uit huis geven Erwin en Mireille op locatie bij Thermen Bussloo. Hier gaan persoonlijke groei en wellness hand in hand. 

Wat beleef je?

In deze driedaagse ademretreat krijg je inzicht in jezelf én leer je, door de kracht van adem, wat jouw lichaam nodig heeft.
Tijdens individuele coachingmomenten gaan we dieper in op wat je mogelijk blokkeert of onbewust beperkt.
Je ontmoet jezelf, ontdekt patronen die jouw leven bepalen en ontdekt hoe je ze kunt doorbreken.

Wat krijg je nog meer?

Twee luxe overnachtingen in Hotel Thermen Bussloo met ontbijtbuffet, lunch en diner.
Een handout met theorie en oefeningen.
Alle dagen toegang tot de sauna's en baden van Thermen Bussloo.