retreatsvoorthuis hartcoherntie ontspanning

Soul Sister Retreat in Andalusië

Ben jij er klaar voor om weer in je lichaam te landen, te vertragen, thuis te komen in jezelf samen met andere vrouwen op een magische stille krachtplek midden in de natuur?

Diep ademen.... Uitrusten.... Uitzoomen.... Niks doen.... Vertragen..... Je laven aan de voedende zon.... Kortom: de tijd hebben om te voelen en ervaren wie je bent en waar jouw leven over gaat. Weer ervaren hoe het is om te kijken met de ogen van een kind. Spelen in de zon, met water en voelen hoe alle stress uit je lichaam stroomt. We gaan onszelf opladen, delen, helen. Een nieuw en authentiek deel van jezelf ontdekken.

Na 6 dagen ben je gevoed in elke cel van jouw lichaam.

Voel de handen van je jezelf, je sisters of van de masseuse op je lichaam. Ben jij er klaar voor om jezelf toestemming te geven om de voeding en verzorging te krijgen die jij wilt? Je lichaam verlangt naar jou!

Zie jezelf  tot rust komen in de geneeskrachtige tuin van finca Pura Vida, net buiten Gaucin in Andalusië (Spanje).

Het ultieme retreat voor vrouwen met yoga, ademsessies, lichaamswerk & verbinding.

Rust, stilte en de natuur zorgen al voor een goede basis. En op onze paradijselijke plek is het niet moeilijk om lekker weg te zakken in de stilte. Het grappige is dat in de stilte ons creatieve deel van ons hoofd het beste tot zijn recht komt. De meeste ideeën worden in de stilte geboren. Je snapt dat het belangrijk is dat we tijdens onze Tribu del Alma retraite met name activiteiten doen die ons parasympatisch zenuwstelsel stimuleren.

Onder begeleiding van Mireille worden yoga en ademhalingsessies gegeven. Het zijn belangrijke activiteiten die ons weer in onze ruststand brengen. Naast visualisaties, meditaties en lichaamswerk door Danielle, en het delen van wat we voelen, is muziek ook een belangrijke factor om jezelf weer in de ruststand te brengen. We nemen je graag mee op een innerlijke reis, op de klanken van  warme liefdevolle stemmen. Laat je verder maar verrassen. 

Inbegrepen is een holistische massage van Greet. Onder haar ervaren handen zak je nog dieper in de ultieme ruststand waar je lichaam en geest zo naar verlangd hebben.

Naast de heerlijke gezonde maaltijden, bereid door Miek en Nina om je lichaam op een heerlijke manier te versterken, is er voldoende ruimte om heerlijk bij het grote zwembad een boek te lezen of gewoon helemaal niets te doen.

Voor wie in is voor een vroege ochtendwandeling in stilte nemen we je mee naar een magische plek.

 

Wat is inclusief?

❤ 6 overnachtingen❤ 3 keer per dag heerlijk gezond eten (1 dag lunchen we elders en dat is voor eigen rekening)❤ alle non-alcoholische drankjes❤ 4 yoga sessies❤ cacao ceremonie❤ 2 ademsessies❤ meditaties, lichaamswerk en sharings❤ stilte wandeling naar een magische plek❤ 1 ontspanningsmassage van 75 minuten

€ 1111: 1 van de 4 slaapplekken in een glamping tent van 6x6mtr€ 1395: 2-persoonskamer …………….kom samen/boek met een vriendin/zus/dochter: 1320 euro p.p.€ 1695: 1-persoonskamer

Exclusief: reiskosten, 1 keer lunch, alcohol.

Oprechte aandacht voor jezelf en jouw diepste verlangens.

Elke dag beginnen we met een meditatie, die dagelijks verschilt. Aansluitend doen we yoga die gericht is op het vrij maken van energie en het versterken en versoepelen van lichaam en geest.

Alle meditaties en yoga sessies zijn beginnersvriendelijk. Mireille’s yogastijl is een combinatie van flow, hatha en yin yoga, ze heeft haar eigen unieke stijl ontwikkelt met de nadruk op lichaamsbewustwording om helemaal in het hier en nu te kunnen zijn en zowel fysiek als emotioneel mentaal in je kracht te staan. Verschillende ademtechnieken komen voorbij zowel energie opwekkend als ook rustgevend.

Adem is de sleutel

Tijdens dit retreat kun je aan 2 ademsessies deelnemen, hierbij maken we gebruik van de verbonden adem; een krachtige liefdevolle, zelfhelende methode waarbij de in- en uitademing in elkaar overvloeien. Dieper ademen helpt je om negatieve emoties in je bewustzijn te brengen, te verwerken en los te laten wat zorgt voor meer ruimte en vrijheid. We doen deze sessie met een groep wat de energie alleen maar doet versterken en je Spring Soul gaat stralen!

We komen samen om onszelf te delen in kwetsbaarheid om in onze ware kracht te gaan staan. 

Soul Sister Retreat

29 april t/m 5 mei 2024

€ 1.695 per persoon voor een eenpersoonskamer

Deel je samen een kamer dan is het € 1.395 per persoon; boek je samen met een vriendin/zus/dochter een kamer 

Deel je samen een geweldig ingerichte Beltent met normale bedden dan is het € 1.111 per persoon

Dit is inclusief 6 overnachtingen in finca Pura Vida, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. 

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we op pad gaan, zijn voor eigen rekening.

Het is exclusief reiskosten. 

Wil je direct boeken of meer informatie schrijf je in via het onderstaand formulier.

Stel je vraag of reserveer hieronder meteen je plek!