Live retreats in het buitenland

Retreatsuithuis

Gun jezelf om te genieten!

Tijdens dit inspirerende retreat neemt Mireille je mee naar een bijzondere plek in de buurt van Girona. Gun jezelf vier dagen van ontspanning, yoga, meditatie, natuur en heerlijk lokaal eten. Je retreat begint al meteen als je aankomt bij de Masia, een authentiek Spaanse boerderij, het is een plek waar je je meteen thuis voelt. Achterin de mooie tuin vind je een geweldig yoga dek met daaromheen prachtig verbouwde paardenstallen en verschillende sfeervolle woonwagens. Alle slaaplekken hebben een dubbele bezetting. Ze hebben een eigen badkamer en unieke identiteit.

Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Elke keer als ik weer met MIreille op reis ga is het als thuiskomen, de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Heerlijk eten en een prachtige plek om helemaal weer tot mezelf te komen.

David

retreats uit huis

Genieten van rust en natuur

In de geweldige tuin kun je lekker een boek lezen, een duik nemen in het zwembad of helemaal niets doen, een plek voor rust en bezinning. De ochtenden beginnen we op de yoga mat met een dynamische yogales, gevolgd door een uitgebreid ontbijt in de Masia. Ook ‘s middags staan er heerlijke gezonde, verse en lokale gerechten voor je klaar. Later op de middag is er een rustige yogales met veel aandacht voor de adem.

Wat is inclusief?

  • Vier overnachtingen
  • Biologisch, vegetarisch heerlijk eten
  • Drankjes bij de maaltijden
  • Alle yogalessen
Retreats uit huis, het diner

Smaakvol in elk opzicht

‘s Avonds dineren we tijdens de ondergaande zon met een smaakvolle verse maaltijd waarbij een glaasje vino voor de liefhebber niet mag ontbreken. De bijzondere schoonheid van de plek waar we ons tijdens het retreat bevinden, biedt alle mogelijkheid voor beweging, zelfreflectie en verbinding. Terug naar jezelf, naar de essentie, maar bovenal jezelf gunnen om te genieten!

yogaretreat, Girona Spanje
€ 595,-

Boek direct!

Zondag 22 t/m donderdag 26 mei 2022 € 595,00, Spanje, Girona (dichtbij Barcelona).

Dit bedrag is inclusief overnachtingen, biologisch, vegetarisch heerlijk eten, drankjes bij de maaltijden, alle yogalessen. Exclusief de retourvlucht naar Gerona en vervoerskosten ter plekke.

Wat kun je nog meer uit huis doen?

Driedaags ademretreat "Regie over je leven"

Een ontmoeting met jezelf; ontdek wat jouw innerlijke drijfveren zijn en besef waarom je dingen op een bepaalde manier doet. Tijdens dit meerdaagse programma krijg jij de tools aangereikt om te veranderen wat je wilt veranderen. Voel je je gestrest of ervaar je gezondheidsklachten? Loop je vast in je privé- of professionele leven? Heb je het gevoel dat je ‘iets anders’ wilt, maar weet je niet precies wat en hoe? Stop met overleven en ga weer genieten. Neem regie over je leven. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in! Dit retreat uit huis geven Erwin en Mireille op locatie bij Thermen Bussloo. Hier gaan persoonlijke groei en wellness hand in hand. 

Wat beleef je?

In deze driedaagse ademretreat krijg je inzicht in jezelf én leer je, door de kracht van adem, wat jouw lichaam nodig heeft.
Tijdens individuele coachingmomenten gaan we dieper in op wat je mogelijk blokkeert of onbewust beperkt.
Je ontmoet jezelf, ontdekt patronen die jouw leven bepalen en ontdekt hoe je ze kunt doorbreken.

Wat krijg je nog meer?

Twee luxe overnachtingen in Hotel Thermen Bussloo met ontbijtbuffet, lunch en diner.
Een handout met theorie en oefeningen.
Alle dagen toegang tot de sauna's en baden van Thermen Bussloo.

arrow_drop_up arrow_drop_down