driedaags-yogaretreat

Yoga

Yoga voor iedereen

Eigenlijk zou iedereen aan yoga moeten doen. De lijst met voordelen is namelijk indrukwekkend. Lichamelijk en geestelijk zijn de effecten van yoga snel merkbaar. Zo slaap je beter en dieper als je aan yoga doet, je wordt minder snel ziek, stress heeft minder vat op je en daarbij verbeter je ook nog eens de balans van je lichaam. Hoe vaker je aan yoga doet, hoe beter.

testimonial

Toen ik jaren geleden begon met yoga bij Mireille was ik meteen op de juiste plek en bij de juiste persoon. En toen het niet mogelijk was om lessen live te volgen vond ik meteen het zelfde in de online lessen, dank Mireille

Ellen

Hier kun je uitkiezen.

Online yogalessen

De vijf elementen

Doe mee met deze mooie serie yogalessen over de vijf elementen; aarde, water, vuur, lucht en ether (ruimte). Al deze elementen hebben een plek en een functie in ons lichaam en ons leven en kun je met yogaoefeningen versterken. Deze lessen kun je zo vaak en waar je maar wilt volgen.

Live online lessen

Je bent meer dan welkom om live online mee te doen.
Net startend of gevorderd. LIVE online begeleiding meerder malen per week. De lessen worden via Zoom gegeven. Je volgt de les via je PC of tablet op een plek waar jij je prettig voelt en tegelijkertijd zijn we ook met een groep. Er is altijd plek vrij voor jou.

Bij deze yogalessen krijg je:

  • 5 video's  van ongeveer een uur.
  • Tips hoe je het beste je deze lessen kunt volgen.
  • Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk dus je kunt terecht met al je vragen per mail of via whatsapp,
  • Meer vitaliteit en een verbetering van je gezondheid.
  • Onbeperkt kijken.
arrow_drop_up arrow_drop_down