live mini retreats

Zoom lessen en workshops

Kies voor jezelf en ga op zoom retreat.

Wil jij voor of na een lange (werk)dag meer ontspannen? Even helemaal tot rust komen en je hoofd leegmaken? Ben je op zoek naar hoe je dat doet?
Het begint bij tijd en ruimte maken voor jezelf en een Zoom- date met mij kan je daarbij helpen. In onze drukke levens maken we namelijk nog maar weinig tijd voor onszelf, staan altijd AAN. De uit- knop is vaak niet te vinden en zo zie je veel mensen (misschien ook jij?) die maar blijven rennen en vliegen om alle ballen in de lucht te houden, iedereen tevreden willen houden maar daarin zichzelf totaal vergeten. Daardoor houd je veel spanning vast in je lichaam en geef je energie weg waardoor je minder lekker in je vel zit en ook je gezondheid eronder gaat lijden.
Het mooie van een Zoom workshop en/ of lessen volgen is dat we een 'date' hebben met elkaar. Je hoeft dus niet je huis uit, geen reistijd, niet te rennen en vliegen maar je maakt wel heel bewust die tijd en ruimte voor jezelf. Na jouw mini- retreat is je batterij weer helemaal opgeladen, voel je je energiek en ontspannen en heb je tips gekregen hoe je die ontspanning in je dag kunt integreren. We maken online contact met elkaar maar het belangrijkst is het contact dat je maakt met jezelf, bij alle lessen en workshops sta JIJ namelijk centraal; de belangrijkste persoon in je leven!

review greetje retreats voor thuis

Ik weet al heel lang dat ik beter voor mezelf moet zorgen maar met een drukke baan en mijn gezin komt het er nooit van. Telkens nam ik het mezelf voor maar vervolgens was de dag alweer voorbij... Voor mij persoonlijk is Zoom een mooie stok achter de deur om wel voor mezelf te kunnen kiezen. De slaapkamer is dan off-limits dat weet ondertussen iedereen thuis en werkt fantastisch!          

Greetje

Hoe gaat dat zo'n zoom retreat?

Allereerst zorg je ervoor dat je Zoom installeert op je computer of tablet en wij sturen je dan de link toe naar onze 'date', het grote voordeel is dus dat je er niet eens de deur voor uit hoeft. Je volgt de workshop of les op een plek waar jij je prettig voelt en tegelijkertijd zijn we ook met elkaar. Via Zoom ontmoeten we elkaar real-time maar als jij dat niet fijn vindt is het ook prima als je zonder beeld meedoet. Het voelt alsof je privé- les krijgt in je eigen ruimte en tegelijkertijd zijn we verbonden met elkaar. De workshops duren zo'n 75 minuten en de wekelijkse lessen 60 minuten. Voor of na de Zoom retreats is er altijd ruimte voor jouw inbreng als je dat fijn vindt.

Hier kun je uit kiezen:

workshops online van retreats voor thuis

Zoom workshops

Ervaar meer vitaliteit, ontspanning en een leeg hoofd.

Online lessen van retreats voor thuis

Zoom lessen

Wekelijkse yogalessen voor een betere slaap en ontspannen leven.

Wat kun je verwachten?

  • Informatie vooraf aan elk zoom retreat.
  • Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk dus je kunt terecht met al je vragen per mail of via whatsapp.
  • Meer positieve emoties.
  • Meer vitaliteit en betere algemene gezondheid.
  • Direct resultaat!

Wie geeft de workshops en lessen?

Dat ben ik: Mireille de Haas, yoga- en qigong lerares, ademfan en levensgenieter! Als gepassioneerde beoefenaar van verschillende adem- en lichaamstherapieën, heb ik een rijke achtergrond in o.a. verpleegkunde, natuurgeneeskunde, NLP, Chineng Qigong, en yoga opleidingen. Mijn partner en ik hebben Retreats voor Thuis opgericht om persoonlijke ervaringen te delen en anderen te helpen bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In mijn lessen en workshops ligt de focus op het creëren van lichaams- en adembewustzijn, om op die manier uit je hoofd  en meer in contact met je gevoel te komen. Mijn missie is om jou de tools te geven om meer vrijheid en levensgeluk te ervaren. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of voor het eerst in aanraking komt met yoga, qigong of ademwerk, mijn manier van werken is laagdrempelig en voor iedereen geschikt.Graag help ik je bij het ontdekken van de kracht van lichaams- en adembewustzijn voor meer rust, balans en energie in je leven. Ik kijk ernaar uit  je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn.