workshops online van retreats voor thuis

Zoom workshops

Voel je vrijer, energieker en levendiger

gewoon-ontspannen-bij-je-thuis

Vanuit huis

Geen reistijd

ontspannen thuis

Ontspannen

Op je eigen manier

goed-voor-je-gezondheid

Gezond

Verbeter je gezondheid

We bieden verschillende workshops aan via Zoom maar bij allemaal speelt de adem een belangrijke rol! Om gezond en vitaal te blijven letten veel mensen op hun voeding en beweging. Maar wie lichamelijk en geestelijk helemaal fit wil zijn zou ook eens bij de adem stil moeten staan. Je adem kun je zien als een metafoor voor hoe je leeft. Wanneer je je adem beperkt en je emoties dempt, beperk je ook je leven. Door goed te ademen kies je ervoor om voluit te leven.

Het mooie van een Zoom workshop  is dat we een 'date' hebben met elkaar. Je hoeft dus niet je huis uit, geen reistijd, niet te rennen en vliegen maar je maakt wel heel bewust die tijd en ruimte voor jezelf. Na jouw mini- retreat is je batterij weer helemaal opgeladen, voel je je energiek en ontspannen en heb je tips gekregen hoe je die ontspanning in je dag kunt integreren. We maken online contact met elkaar maar het belangrijkst is het contact dat je maakt met jezelf en je adem is de ultieme manier om dat te doen.

adem ontspanning rust zelfinzicht ademtechnieken

Ademworkshop

De Zoom ademworkshops zijn geschikt voor zowel mensen mét als zonder ervaring. Iedereen kan meedoen, jij bepaalt hoe diep je wil gaan. Er komen verschillende ademtechnieken voorbij en we eindigen altijd met een ademsessie. Hierbij gebruik je de verbonden adem en leer je om je adem weer vrij te laten stromen, terug in de natuurlijk staat. Hierdoor ontstaat er ruimte om stress en spanning los te laten. Na een ademsessie voel je je vrijer, energieker en levendiger, je voelt je meer ontspannen en dichterbij jezelf. Doe mee en ervaar wat voor geweldige tool je altijd bij je hebt.
yoga meditatie ontspanning retreatsvoorthuis

Yin yoga met ademsessie

Maak de reis  naar binnen. Met behulp van een yin yogales met ademsessie maak je diep contact met jezelf. Yoga en adem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beoefenen van yoga brengt je in het hier en nu, je beoefent de houdingen om ín je lichaam te komen. Tijdens deze workshop worden de yogahoudingen langer aangehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en nog dieper te kunnen ontspannen in de houdingen. Van daaruit beleef je een korte ademsessie die overgaat in een diepe ontspanning waarbij alle oefeningen tot in iedere cel van je lichaam kunnen integreren.  Je zult je ontspannen en in in verbinding met jezelf voelen.

Wanneer worden ze gegeven?

yoga meditatie ontspanning retreatsvoorthuis

23

april

10:00 11:15

Yin yoga met Ademsessie

€ 15,00


adem ontspanning rust zelfinzicht ademtechnieken

9

mei

19:30

20:45

Ademworkshop


€ 15,00


adem ontspanning rust zelfinzicht ademtechnieken

25

juni

10:00

11:15

Ademworkshop 


€ 15,00


recensie letter yin qigong

Nelly

Veel emoties

Ik had geen ervaring met yoga maar sinds ik heb meegedaan met de workshop van Mireille Yin yoga en adem ben ik meteen de wekelijkse lessen gaan volgen. De ademsessie van deze workshop was echt fantastisch, er kwamen veel emoties los maar erna voelde ik me zo opgelucht, ik heb nog nooit zo'n leeg hoofd ervaren.

Hoe het werkt:

  • Comfortabel vanuit je eigen plek
  • Je krijgt tips ter voorbereiding en een Zoomlink toegestuurd
  • Je kunt je camera aanzetten dan zwaaien we naar elkaar maar dit hoeft niet
  • Er is ruimte om na te praten als je wilt
  • Het resultaat is ontspanning en meer rust in je hoofd

NB: heb je last van epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger, neem dan eerst nog even contact met ons op.                                                                  qigong ontspanning

Wie geeft de workshops?

Dat ben ik: Mireille de Haas, yoga- en qigong lerares, ademfan en levensgenieter! Als gepassioneerde beoefenaar van verschillende adem- en lichaamstherapieën, heb ik een rijke achtergrond in o.a. verpleegkunde, natuurgeneeskunde, NLP, Chineng Qigong, en yoga opleidingen. Mijn partner en ik hebben Retreatsvoorthuis opgericht om persoonlijke ervaringen te delen en anderen te helpen bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In mijn lessen en workshops ligt de focus op het creëren van lichaams- en adembewustzijn, om op die manier uit je hoofd  en meer in contact met je gevoel te komen. Mijn missie is om jou de tools te geven om meer vrijheid en levensgeluk te ervaren. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of voor het eerst in aanraking komt met yoga, qigong of ademwerk, mijn manier van werken is laagdrempelig en voor iedereen geschikt.Graag help ik je bij het ontdekken van de kracht van lichaams- en adembewustzijn voor meer rust, balans en energie in je leven. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn.