qigong elementen yin yoga gezondheid

Word Ademexpert!

Ademopleiding


Wil je de kracht van jouw adem ontdekken?

Wil je een effectieve methode ervaren om stress los te kunnen laten? Trauma's uit het verleden te helen? Wil je inzicht in je valkuilen en bewust leven vanuit persoonlijke kracht? Meer balans ervaren? Wil je naast jezelf ook anderen helpen bij belemmerende emoties, negatieve gedachten, etc.? Via ademwerk kom je snel tot de kern zonder dat er lange praatsessies nodig zijn. Tijdens deze korte intense opleiding gaan theorie en praktijk hand in hand, je leert je eigen adem beter kennen en beïnvloeden en vanuit die expertise ga je ook anderen begeleiden.

Ervaringsgericht

Een ontdekkingsreis in jezelf

5 dagen

Op een unieke locatie

Praktisch

Duik in jezelf en leer meteen toepassen

Wat kan deze opleiding voor jou betekenen?

Deze ademopleiding, neemt je mee op een innerlijke reis. Je zal in deze training veel wisselen tussen de rol van coach en cliënt. Naast alle kennis die je opdoet is de eigen beleving een belangrijk onderdeel van het ademcoach zijn. De opleiding is bedoeld voor als je al je eigen praktijk hebt of familie of vrienden wilt ondersteunen. Maar als je geen ademcoach wilt worden maar wel serieuze belangstelling voor de adem hebt kun je zeker ook meedoen. Veel mensen willen zich naast hun baan verder ontwikkelen en groeien dus je hoeft er niet je werk van te maken maar het kan natuurlijk wel. Verschillende ademtechnieken komen voorbij maar ook lichaamsgerichte oefeningen om de adem te kunnen sturen. De opleiding is praktisch, effectief, no-nonsense en diep transformerend.

Ja, ik word ademexpert!

Zoals je ademt zo leef je.

Wat kun je verwachten:

adem ontspanning rust zelfinzicht ademtechnieken

Diepgaande ademsessies

Waarbij je jezelf beter leert kennen, leert helen en daarnaast krijg je ook de tools om anderen te begeleiden in 1 op 1 ademwerk

Uitgebreide manual

Met alle lesstof verzameld 

Verminder eenvoudig je stress

Verschillende ademtechnieken

Naast de verbonden adem die we gebruiken tijdens de ademsessies leer je andere technieken om in te zetten voor verschillende doeleinden

Body & mind methodieken

Je leert lichaamsgerichte oefeningen om de adem te ondersteunen

Toegang tot online community

Exclusief toegang met je eigen account tot onze community voor je al je vragen en opmerkingen

Vijf dagen all inclusive

Prachtige locatie in Noord Spanje die zich leent voor ademwerk, meditaties; innerlijke groei én heerlijk, eerlijk eten

Word Ademexpert!

Regie over je leven, voor meer vitaliteit en grip en inzichten

Voor wie?

Alle adementhousiastelingen en iedereen die met mensen werkt en ademwerk wil integreren in het aanbod.

Lichaamswerk

Veilige setting

Door de veiligeheid die Erwin en Mireille bieden naast hun uitgebreide kennis, groei jij op persoonlijk en professioneel vlak.
Regie over je leven, voor meer vitaliteit en grip en inzichten

Go for it!

Kies voor jezelf, kies voor je adem! Je gaat ervaringsgericht aan de slag met verschillende mind body technieken.

Jouw trainers

Erwin is ondernemer in hart en nieren maar ook gecertificeerd ademcoach en qigongleraar met een passie voor natuurlijke gezondheid en welzijn. Mireille heeft naast haar opleiding tot verpleegkundige onder andere natuurgeneeskunde, NLP, ademtherapieën en een opleiding tot yogadocente gevolgd. Samen geven ze al jarenlang verschillende programma's op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling waarbij altijd de adem een rol speelt. Niets is zo krachtig als bewust ademen, je adem is een tool die je altijd bij je hebt, zowel om te kunnen ontspannen als om je energie te verhogen. Het is zo mooi om te zien hoe mensen in hun kracht kunnen komen puur door de adem in te leren zetten. Deze kennis verspreiden ze graag via deze ademopleiding. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek.

Ja, ik word ademexpert!
erwin-en-mireille

Deze opleiding brengt je:

Dieper inzicht in jezelf
Ervaren van de kracht van de verbonden adem
Je kunt 1 op 1 ademsessies begeleiden
Inzicht in de werking van de adem
Je leert een ademanalyse maken
Begrip van de verschillende ademgebieden en -patronen
Kennis spirituele anatomie
Lichaamsoefeningen om de werking van de adem te ondersteunen
Verschillende ademtechnieken met verschillende doelen leren in te zetten

review

Als fysiotherapeut liep ik er tegen aan dat mensen steeds weer terug kwamen met dezelfde spanningsklachten. Nadat ik zelf kennis had gemaakt met de Wim Hof ademtechniek was mijn interesse in de adem gewekt en op aanraden van een goede vriendin ben ik bij het ademcoachingsretreat van Erwin en Mireille terecht gekomen. Wat een reis was dat! Zoveel ervaren en  geleerd en meteen toepasbaar, dit is zeker een aanrader.

Bart

Onze locatie in Noord Spanje

Het landgoed waar we verblijven bestaat uit meer dan 1 hectare en je vindt er meer dan voldoende privacy omringt door prachtige natuur. De oude boerderij Mas Ferrer waar we zullen verblijven biedt grote open ruimtes die zich perfect lenen voor ademwerk, meditatie en innerlijke groei. Je hebt je eigen slaapkamer en tegen een toeslag van €40 ook je eigen badkamer. We maken kennis tijdens de lunch op vrijdag 3 november waarna het programma meteen van start gaat en nemen afscheid na het ontbijt op dinsdag 7 november. Je betaalt in totaal €1095 en dit is inclusief 4 overnachtingen, de opleiding en alle overheerlijke maaltijden. Exclusief vliegreis naar Barcelona of treinreis naar Girona.

Reserveer je plaats of stel je vraag:

Word ademexpert!