adem ontspanning rust zelfinzicht ademtechnieken

Adem Beter Retreat

Voel je gezonder fysiek, emotioneel en mentaal.

gewoon-ontspannen-bij-je-thuis

Vanuit huis

Wanneer jou het uitkomt

ontspannen thuis

Ontspannen

Op je eigen manier

goed-voor-je-gezondheid

Gezond

Verbeter je gezondheid

Adem optimaal

Een optimale adem is de sleutel tot een ontspannen en vitaal leven. Maar hoe leer je beter ademen? Dit retreat bestaat uit verschillende modules die daar dieper op ingaan. Verschillende ademtechnieken komen voorbij en je krijgt een dieper inzicht in de samenhang tussen je adem en je emoties en gedrag. De oefeningen zorgen ervoor dat je je fysiek beter zult gaan voelen maar ook emotioneel/ mentaal. Inclusief schrijfopdrachten en begeleide ademsessie van een half uur.

 
Waarom beter leren ademen?

De meeste mensen ademen niet optimaal, vaak te snel en oppervlakkig, en gebruiken niet de volledige ademcapaciteit. Dit heeft direct effect op hoe je je voelt, zowel fysiek als ook emotioneel en mentaal. Je adem laat je altijd zien hoe jij op een bepaald moment in het leven staat. Je adem is een onbewust proces, wat fijn is natuurlijk😉, dan adem je ook terwijl je slaapt. Maar omdat de meeste mensen nog maar 30% van hun ademcapaciteit gebruiken, met alle gevolgen van dien, is het niet verkeerd hier eens bij stil te staan en je adem dus bewust te maken.
Dit programma is samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en zal je levensgeluk vergroten.

Over Mireille

Als geen ander weet ik wat de adem je kan brengen.
Rond mijn drieëntwintigste levensjaar kreeg ik een burn-out, ik was totaal niet in contact met mijn gevoel en dus ook niet met mijn adem. Ik ontdekte toen het verband tussen mijn adem en gezondheid, zowel op lichamelijk als op emotioneel en mentaal gebied. Dit heeft ertoe geleid dat ik na mijn studie verpleegkunde verschillende opleidingen en trainingen ben gaan volgen met een holistische visie. Ik geef trainingen, workshops en coaching vanuit mijn oprechte belangstelling voor mensen en wat hen beweegt. Adem is mijn grootste passie én de grootste game-changer die ik ken in het leven van mensen.

                                              

Zoals je ademt zo leef je!

Herken je onderstaande klachten bij jezelf?

 • Hoofdpijn
 • Nekpijn
 • Vermoeidheid
 • Kortademingheid
 • (Chronische) hyperventilatie


Kies dan voor jezelf en maak een eind aan deze klachten. Tijdens dit Adem Beter Retreat leer je stap voor stap bewuster te worden van je adem zodat je de kracht van de adem meer en meer gaat ervaren en integreren in je leven. Beter ademen zorgt voor vermindering van stress, meer rust en ontspanning en een betere gezondheid. Je kunt direct beginnen aan dit programma en binnen zeven modules aan de oplossing voor je klachten werken.

Review Anne retreats voor thuis

Daisy

Wat een (adem)reis

Ik kamp al mijn hele leven met hyperventilatie en heb al van alles geprobeerd. Deze online cursus heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen, dit had ik nooit verwacht. De oefeningen hebben gezorgd voor een reis naar binnen waardoor ik nu veel meer controle heb.

Wat krijg je allemaal

 • Ervaar meer rust in je hoofd en minder stress.
 • Verander je adem, verander je leven.
 • Je ontvangt 7 video's met theoretische achtergronden.
 • Je ontvangt 7 video's met oefeningen.
 • Inclusief gratis app zodat je de oefeningen over en altijd kunt doen.
 • Direct en onbeperkt toegang
 • Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk dus je kunt terecht met al je vragen per mail of via whatsapp.
adem ontspanning rust zelfinzicht ademtechnieken

Adem Beter Retreat

Zeven modules met theorie en praktische oefeningen om jouw adem te optimaliseren.