Wie zijn wij

Retreats voor Thuis is opgericht door Erwin van Houwelingen en Mireille de Haas met als intentie zoveel mogelijk mensen de tools te geven om meer gezondheid en geluk in hun leven te kunnen ervaren.

Over Erwin

Woorden die bij mij passen, in volstrekt willekeurige volgorde, zijn: ondernemen, vrijheid, vertrouwen, loslaten, adem, onderweg, dochters, Nederland, Spanje, zee, genieten, geluk, eenheid, humor. Van jongs af aan wilde ik ondernemer worden; dit leek mij de ultieme manier om vrij te kunnen zijn, wist ik veel.....😉 Ik ben toen Small Business gaan studeren en daarna inderdaad als ondernemer aan de slag gegaan. Vrijheid is de rode draad in mijn leven en in de loop van de jaren is ook mentale vrijheid steeds belangrijker geworden en iets waar ik o.a. mijn werk van heb gemaakt. Na jarenlang een 'gewone' onderneming te hebben gehad merkte ik dat ik bepaalde aspecten van het ondernemen steeds belangrijker begon te vinden met name om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Ik ging mij daar steeds meer in verdiepen en opleiden totdat ik op een punt kwam mijn bedrijf te verkopen en helemaal te gaan voor wat nu Retreats voor Thuis en de Breath Release Academy zijn geworden, het was geen eenvoudige weg maar wel een hele mooie en leerzame. Terugkomend op de woorden die bij mij passen; een belangrijk moment in mijn leven was toen ik twee dochters kreeg, zij lieten mij meteen twee dingen zien: hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben en los te laten. Tijdens onze retreats en ademopleiding zijn dit naast een aantal andere woorden, zoals verbinden, belangrijke pijlers waar ik steeds naar terugkeer om te voelen of wat ik doe nog steeds helemaal klopt. Het is belangrijk dat alles voelt als eenheid, dat we met z’n allen samenwerken naar een betere en gelukkigere wereld, helemaal in vrijheid. De woorden Nederland en Spanje staan voor genieten, zee, geluk en avontuur want voor mij mag het leven niet saai worden en ga je steeds op weg naar een nieuw avontuur, op zoek naar wat jou gelukkig maakt en dit alles vanuit humor, niet te zwaar en serieus maar wel oprecht een eerlijk.

Over Mireille

Ik was als jong meisje al bezig met zelfbewustzijn en de zin van het leven en mijn interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door mijn leven. Eerst ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna ben ik me gaan verdiepen in o.a. natuurgeneeskunde, NLP, Qigong, ademwerk, en yoga opleidingen. Het is mijn grote passie om anderen te inspireren bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In het lichaam ligt ongelofelijk veel wijsheid opgeslagen en graag laat ik mensen daar (weer) mee in contact komen zodat zij op hun eigen-wijze hun leven kunnen/ durven leven! Een andere grote passie van me is Andalusië waar we een stuk grond hebben met een off the grid tiny house. Sinds 2020 heb ik mijn fysieke yoga en coachingsruimte gedag moeten zeggen waardoor ik én de kracht van online heb ontdekt én het geeft de vrijheid om tussen Spanje en Nederland te kunnen pendelen. Dit is natuurlijk een hele korte omschrijving van wat een heel proces is geweest waarin ik probeer te bewegen in wat zich op ieder moment aandient. Samen met Erwin geef ik met veel liefde en plezier vorm aan Retreats voor Thuis en de Breath Release Academy waar we ademcoaches opleiden via de Breath Release Methode. Er zijn ondertussen fijne samenwerkingen met mooie mensen en locaties ontstaan waar we naast alles wat we online doen ook met veel liefde en plezier live-events organiseren. Woorden die bij mij passen: authentiek, intuïtief, eerlijk, nieuwsgierig, bevlogen en levensgenieter.