Gratis de ultieme ademhalingsoefeningen voor minder stress en ontspanning 

Ademexpert Mireille leert je in 10 minuten de ultieme ademoefeningen om minder stress en meer ontspanning te ervaren. Neem de leiding over je leven met deze wetenschappelijk onderbouwde ademtechnieken.

👇 Krijg meteen toegang

50%
Je bent er bijna!
Waar sturen we de link naar toe zodat je meteen kunt beginnen?
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Meteen toegang!


Stress release ontspannen door adem

Wat anderen zeggen:

Review retreats voor thuis Florence

Florence

Heel fijn om in zo'n korte tijd zoveel bruikbare tips te krijgen. Het helpt me echt om meer rust in m'n hoofd te krijgen en daardoor ben ik een veel gezelliger mens. Door mijn drukke leven was ik toch snel prikkelbaar terwijl ik dat helemaal niet wilde, ook de mensen om me heen zeggen dat ik veel relaxter ben.

Review retreats voor thuis Nathalie

Nathalie

Deze oefeningen zijn super toepasbaar, waar ik ook ben ik kan er altijd gebruik van maken. Ben zo blij dat ik kennis heb mogen maken met deze ademoefeningen.

Review retreats voor thuis Ingrid

Ingrid

Ik liep al heel lang rond met stress in mijn hoofd maar kon niet echt een gezonde manier vinden om er van af te komen. Ik heb echt van alles geprobeerd maar niets hielp! Toevallig kwam ik in contact met Mireille en zij vertelde mij over deze gratis mini masterclass. Ik meteen, waarom niet en wat ben ik blij met deze oefeningen!

  • Verminder angst en stress en vergroot je gezondheid 
  • 4 effectief bewezen ademtechnieken, wetenschappelijk onderbouwd
  • Ga van geleefd worden naar de leiding nemen over je leven
  • Hoe je je slaap verbetert en je uitgerust en energiek voelt
  • Oefeningen gemakkelijk in te passen in jouw drukke leven 
  • Verbeter je adem en ontspan meteen
  • De sleutel naar een stressvrij leven

Maak kennis met je trainer

Over Mireille

Ik was als jong meisje al bezig met zelfbewustzijn en de zin van het leven, ben op bijzondere plekken geweest en heb inspirerende mensen mogen ontmoeten. Mijn interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door mijn leven. Eerst ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna ben ik me gaan verdiepen in o.a. natuurgeneeskunde, NLP, Qigong, ademwerk en yoga opleidingen. Het is mijn grote passie om anderen te inspireren bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In het lichaam ligt ongelofelijk veel wijsheid opgeslagen en graag laat ik mensen daar (weer) mee in contact komen zodat zij op hun eigen-wijze hun leven kunnen/ durven leven! Woorden die mij passen zijn; authentiek, nieuwsgierig, bevlogen, levensgenieter en ik geloof in de wijsheid van: zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden.

                    

  100% effectief!!!

Review retreats voor thuis Carla

Carla

Lekker praktisch

Lekker praktisch toepasbaar, ik was verrast door het effect van de oefeningen, eigenlijk meteen al tijdens de workshop.  Ik ben zeker van plan hiermee verder te gaan, dit smaakt naar meer.

Klaar om je hoofd leeg te maken?

Direct gratis toegang. Kies voor jezelf en krijg rust in je hoofd. Stel niet uit en ervaar meteen het effect van deze super effectieve oefeningen.

👇 Krijg meteen toegang

50%
Je bent er bijna!
Waar sturen we de link naar toe zodat je meteen kunt beginnen?
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Gratis toegang


stress release, ontspannende ademoefeningen