Adem je stress weg!

Wil jij ook toegang tot het geheim van meer ontspanning in jouw drukke leven? In deze workshop geeft ademexpert Mireille jou in 10 minuten dé ademtechnieken voor meer meer vitaliteit, ontspanning en levensgeluk.

👇 Krijg meteen toegang

50%
Vul hieronder je gegevens in.
Je krijgt direct toegang.
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Gratis ademworkshop Stress release


workshop stress release

Wat anderen zeggen:

Review retreats voor thuis

Florence

Heel fijn om in zo'n korte tijd zoveel bruikbare tips te krijgen. Het helpt me echt om meer rust in m'n hoofd te krijgen en daardoor ben ik een veel gezelliger mens. Door mijn drukke leven was ik toch snel prikkelbaar terwijl ik dat helemaal niet wilde, ook de mensen om me heen zeggen dat ik veel relaxter ben.

recensie letter yin qigong

Nathalie

Deze oefeningen zijn super toepasbaar, waar ik ook ben ik kan er altijd gebruik van maken. Ben zo blij dat ik kennis heb mogen maken met deze ademoefeningen.

Review iris retreats voor thuis

Ingrid

Ik liep al heel lang rond met stress in mijn hoofd maar kon niet echt een gezonde manier vinden om er van af te komen. Ik heb echt van alles geprobeerd maar niets hielp! Toevallig kwam ik in contact met Mireille en zij vertelde mij over deze gratis mini masterclass. Ik meteen, waarom niet en wat ben ik blij met deze oefeningen!

  • Verminder angst en stress en vergroot je gezondheid 
  • 4 effectief bewezen ademtechnieken, wetenschappelijk onderbouwd
  • Ga van geleefd worden naar de leiding nemen over je leven
  • Hoe je je slaap verbetert en je uitgerust en energiek voelt
  • Oefeningen gemakkelijk in te passen in jouw drukke leven 
  • Verbeter je adem en ontspan meteen
  • De sleutel naar een stressvrij leven

Maak kennis met je trainer

Als jong meisje was Mireille al bezig met zelfbewustzijn en de zin van het leven. Dat bracht haar naar bijzondere plekken en ontmoetingen met inspirerende mensen. Haar interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door haar leven.
Rond haar drieëntwintigste levensjaar kreeg ze een burn-out waarbij ze het verband ontdekte tussen lichaam/ adem en stress. Dit heeft ertoe geleid dat ze na haar studie verpleegkunde verschillende opleidingen en trainingen is gaan volgen met een holistische visie. Tijdens deze workshop deelt ze in het kort de meest effectieve ademoefeningen tegen stress. Direct toepasbaar en succes verzekerd!

                    

  100% effectief!!!

Review clara

Carla

Lekker praktisch

Lekker praktisch toepasbaar, ik was verrast door het effect van de oefeningen, eigenlijk meteen al tijdens de workshop.  Ik ben zeker van plan hiermee verder te gaan, dit smaakt naar meer.

Klaar om je hoofd leeg te maken?

Direct gratis toegang. Kies voor jezelf en krijg rust in je hoofd. Stel niet uit en ervaar meteen het effect van deze super effectieve oefeningen. 


👇 Krijg meteen toegang

50%
Vul hieronder je gegevens in.
Je krijgt direct toegang.
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Gratis ademworkshop Stress Release


workshop stress release