Retreat adem je vrij

Yogaspecial 'Adem je vrij'

Voel je gezonder fysiek, emotioneel en mentaal.

gewoon-ontspannen-bij-je-thuis

Vanuit huis

Wanneer jou het uitkomt

ontspannen thuis

Ontspannen

Op je eigen manier

goed-voor-je-gezondheid

Gezond

Verbeter je gezondheid

Adem je vrij!

Dit mini- retreat van zo’n 70 minuten zorgt ervoor dat je meer ruimte in je lichaam en je adem gaat ervaren. Er komen verschillende ademtechnieken voorbij die je ook in je dagelijkse leven kunt toepassen. En yoga oefeningen speciaal gericht op het openen en verruimen van de adem. Deze special blijft tot je beschikking en kun je dus zo vaak doen als je maar wilt. Je hebt geen ervaring nodig met yoga om mee te kunnen doen. Een ruime adem zorgt voor meer energie, vitaliteit en gezondheid. 

Over Mireille

Als geen ander weet ik wat de adem je kan brengen.
Rond mijn drieëntwintigste levensjaar kwam ik voor het eerst in contact met yoga en ademtechnieken. Ik ontdekte toen het verband tussen mijn adem en gezondheid, zowel op lichamelijk als op emotioneel en mentaal gebied. Dit heeft ertoe geleid dat ik na mijn studie verpleegkunde verschillende opleidingen en trainingen ben gaan volgen met een holistische visie. Ik heb jarenlang mijn eigen yogastudio gehad en ook vier jaar lang in Andalusië gewoond en daar yogavakanties georganiseerd. Nu geef ik met veel plezier mijn passie voor yoga en de adem door middels retreatsvoorthuis.   

Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Rob

Wat een verschil!

Deze yogaspecial heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer vitaliteit ervaar, en de oefeningen waren goed te doen voor iemand als ik zonder yoga ervaring.

Wat krijg je allemaal

  • Ervaar meer rust in je hoofd en minder stress.
  • Ruimte voor je adem, ruimte voor jezelf.
  • Inclusief gratis app zodat je de oefeningen over en altijd kunt doen.
  • Direct en onbeperkt toegang
  • Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk dus je kunt terecht met al je vragen per mail of via whatsapp.
yogaspecial

€17,50

Yogaspecial 'Adem je vrij'

Yoga en ademtechnieken om beter in je vel te zitten.