Workshop Breath Release

Jij en je adem

Deze ademworkshop wordt gehouden bij Rootz yogastudio in het prachtige Land van Maas en Waal.

Hoe voller je ademt hoe voller je leeft!

Erwin Ademsessie

Wat kun je verwachten

Tijdens deze ademworkshop leer je optimaal gebruik te maken van de kracht van je adem. Je krijgt inzicht in jouw manier van ademen, wat je kan doen met je adem en kom je door middel van de ademsessie tot een diepe ontspanning. Erwin leert je door middel van oefeningen en theorie wat een 'goede adem' is, hoe jouw ademhaling werkt en hoe jij je adem kunt inzetten om lekkerder in je vel te zitten. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en je gaat een diepe duik naar binnen maken onder zijn kundige begeleiding.

Datum workshop retreats voor thuis

Datum en tijd

6 juli van 13:30 tot 15:30

Workshop op locatie retreats voor thuis

Prijs

ā‚¬ 30,00

Datum workshop retreats voor thuis

Datum en tijd

2 november 10:00 tot 12:00

Locatie van workshop retreats van thuis

Locatie

Rootz, Hogeweg 25a te Wamel
Review retreats voor thuis

Lars

Zo dankbaar

Voor mij was deze ademworkshop en begin van een mooie reis, die ik nog steeds aan het maken ben vanaf dat moment. Erwin liet mij  (in)zien wat er allemaal mogelijk is met je adem, hoe je deze kunt inzetten voor jezelf. De ademsessie was voor mij een terugkeren in mezelf, wat een ervaring wat dat en wat ben ik dankbaar dat ik hiervoor gekozen heb.

Over Erwin

Woorden die bij mij passen, in volstrekt willekeurige volgorde, zijn: ondernemen, vrijheid, vertrouwen, loslaten, adem, onderweg, dochters, Nederland, Spanje, zee, genieten, geluk, eenheid, humor. Van jongs af aan wilde ik ondernemer worden; dit leek mij de ultieme manier om vrij te kunnen zijn, wist ik veel.....šŸ˜‰ Ik ben toen Small Business gaan studeren en daarna inderdaad als ondernemer aan de slag gegaan. Vrijheid is de rode draad in mijn leven en in de loop van de jaren is ook mentale vrijheid steeds belangrijker geworden en iets waar ik o.a. mijn werk van heb gemaakt. Na jarenlang een 'gewone' onderneming te hebben gehad merkte ik dat ik bepaalde aspecten van het ondernemen steeds belangrijker begon te vinden met name om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Ik ging mij daar steeds meer in verdiepen en opleiden totdat ik op een punt kwam mijn bedrijf te verkopen en helemaal te gaan voor wat nu Retreatsvoorthuis is geworden, het was geen eenvoudige weg maar wel een hele mooie en leerzame. Terugkomend op de woorden die bij mij passen; een belangrijk moment in mijn leven was toen ik twee dochters kreeg, zij lieten mij meteen twee dingen zien: hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben en los te laten. Tijdens onze retreats en ademopleiding zijn dit naast een aantal andere woorden, zoals verbinden, belangrijke pijlers waar ik steeds naar terugkeer om te voelen of wat ik doe nog steeds helemaal klopt. Het is belangrijk dat alles voelt als eenheid, dat we met zā€™n allen samenwerken naar een betere en gelukkigere wereld, helemaal in vrijheid. De woorden Nederland en Spanje staan voor genieten, zee, geluk en avontuur want voor mij mag het leven niet saai worden en ga je steeds op weg naar een nieuw avontuur, op zoek naar wat jou gelukkig maakt en dit alles vanuit humor, niet te zwaar en serieus maar wel oprecht een eerlijk.

Geef je hieronder op: