Gratis ademhalingsoefeningen

Wil je meer vrijheid en ontspanning ervaren? Doe dan mee aan onze zevendaagse Adem Challenge. Tijdens deze dagen leer verschillende ademtechnieken die je gaan helpen! Optimaal ademen is de sleutel tot een lang en gezond leven. Maar hoe leer je beter ademen? Tijdens deze challenge maak je op een ontspannen manier bewust contact met je adem en lichaam. Je krijgt voor iedere dag dagelijks theorie, praktische tips en een video met je oefening! Zo creëer je meer rust en aandacht voor jezelf. Het ‘kost’ je maar een paar minuten per dag en gaat je ongelofelijk veel opleveren. 

  • Ervaar meer rust in je hoofd.
  • Meer energie.
  • Minder stress.
  • Verbeter je immuunsysteem.
  • Bewust van hoe je je adem kunt inzetten in je voordeel.
50%
Vul hieronder je gegevens in.
Je krijgt direct toegang.
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Direct en gratis toegang tot deze videotraining
Gratis ademoefening
Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Yvonne

Deze ademchallenge is fantastisch!

Ik merk een groot verschil en wat ben ik me bewust geworden van mijn adem, dank!

Over Mireille

Als geen ander weet ik wat de adem je kan brengen.
Rond mijn drieëntwintigste levensjaar kreeg ik een burn-out, ik was totaal niet in contact met mijn gevoel en dus ook niet met mijn adem. Ik ontdekte toen het verband tussen mijn adem en gezondheid, zowel op lichamelijk als op emotioneel en mentaal gebied. Dit heeft ertoe geleid dat ik na mijn studie verpleegkunde verschillende opleidingen en trainingen ben gaan volgen met een holistische visie. Ik geef trainingen, workshops en coaching vanuit mijn oprechte belangstelling voor mensen en wat hen beweegt. Adem is mijn grootste passie én de grootste game-changer die ik ken in het leven van mensen.

                    

  Zoals je ademt zo leef je!!!

Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Woud

7 dagen bezig met de adem

Elke dag een nieuwe techniek en nieuwe informatie, in één woord, geweldig.

Kijk wanneer en waar je wilt

Deze ademchallenge kun je doen wanneer en waar het jou uitkomt (dat geldt trouwens voor al onze trainingen), je kunt meteen aan de slag met de eerste dag  vanuit je eigen omgeving op je laptop of  via onze app op je telefoon eenvoudig en gemakkelijk en helemaal gratis.

  • Direct toegang
  • Wanneer jou het uitkomt.
  • Waar jou het uitkomt.
  • Via laptop of via telefoon.
  • Altijd toegang.
50%
Vul hieronder je gegevens in.
Je krijgt direct toegang.
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Direct en gratis toegang tot deze videotraining
adem challenge verbeter je adem

Klaar voor jouw 7-daagse Adem Challenge?

Zeker als je last hebt van onverklaarbare klachten zoals; pijn in schouders en nek, hoofdpijn, gejaagdheid, vaak zuchten of gapen, snel vermoeid,  hartkloppingen, nervositeit, duizeligheid,  slaapproblemen of hyperventilatie, dan is deze Adem Challenge iets voor jou. Maak op een ontspannen manier bewust contact met je adem en daardoor met je lichaam. Je krijgt zeven dagen achter elkaar een mail met theorie over de adem, praktische tips en een video met je oefening voor die dag! 

50%
Direct en gratis toegang tot deze videotraining
adem challenge verbeter je adem