7 daagse Adem Challenge

 Heb je er wel eens bij stilgestaan wat je adem kan betekenen voor jouw fysieke, emotionele en mentale gezondheid? Het is echt ongelofelijk wat je kunt bereiken wanneer je je adem bewust leert controleren. Een optimale adem is de sleutel tot een lang, gezond en happy leven. Maar hoe leer je beter ademen? Tijdens onze 7-daagse adem challenge leer je verschillende ademtechnieken die praktisch toepasbaar zijn in je dagelijks leven en ervoor zullen zorgen dat je meer rust, ontspanning en energie zult ervaren.

Ben je hier klaar voor:

  • Minder stress
  • Meer energie
  • Beter immuunsysteem
  • Minder vol hoofd
  • Bewust je adem controleren in jouw voordeel


Meld je dan aan voor onze gratis 7-daagse adem challenge en je leven is hierna niet meer hetzelfde.

50%
Vul hieronder je gegevens in.
Je krijgt direct toegang.
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Ja, ik doe mee


Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Yvonne

Deze ademchallenge is fantastisch!

Ik merk een groot verschil in mijn stress level, het mooie is dat ik écht de controle kan pakken over hoe ik me voel. Ik gebruik de oefeningen bijna dagelijks op mijn mobiel via de gratis app die ik erbij kreeg.

Over Mireille

Als geen ander weet ik wat de adem je kan brengen.
Rond mijn drieëntwintigste levensjaar kreeg ik een burn-out, ik was totaal niet in contact met mijn gevoel en dus ook niet met mijn adem. Ik ontdekte toen het verband tussen mijn adem en gezondheid, zowel op lichamelijk als op emotioneel en mentaal gebied. Dit heeft ertoe geleid dat ik na mijn studie verpleegkunde verschillende opleidingen en trainingen ben gaan volgen met een holistische visie. Ik geef trainingen, workshops en coaching vanuit mijn oprechte belangstelling voor mensen en wat hen beweegt. Adem is mijn grootste passie én de grootste game-changer die ik ken in het leven van mensen.

                    

  Zoals je ademt zo leef je!!!

Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Miranda

Ontspannen

De oefeningen en informatie werden goed uitgelegd door Mireille en zijn gemakkelijk in te zetten voor grotere en kleinere doelen. Soms als ik wat extra wil ontspannen doe ik gewoon de  challenge  nog eens, het grote voordeel van dat het online staat.

Wat kun je verwachten tijdens deze adem challenge?

In alle rust en ontspanning neemt Mireille je mee in de kracht van simpele ademtechnieken waarmee je je lichaam en geest weer tot rust kunt brengen. Je kunt direct beginnen, hebt levenslang toegang, inclusief app voor op je mobiel zodat je de oefeningen overal en altijd kunt doen. 

50%
Vul hieronder je gegevens in.
Je krijgt direct toegang.
Je gegevens zijn 100% veilig, wij doen niet aan spam.
Ja, ik doe mee


adem challenge verbeter je adem

Klaar voor je adem challenge?

Zeker als je last hebt van onverklaarbare klachten zoals; pijn in schouders en nek, hoofdpijn, gejaagdheid, vaak zuchten of gapen, snel vermoeid,  hartkloppingen, nervositeit, duizeligheid,  slaapproblemen of hyperventilatie, dan is deze 7-daagse training iets voor jou. Maak op een ontspannen manier bewust contact met je adem en daardoor met je lichaam. 

50%
Ik meld me aan


adem challenge verbeter je adem