Summer soul retreat

Autumn Soul retreat 

5

Dagen

Volledig

Ontspannen

100%

Genieten

Ontspannen en opladen in Zuid Spanje

Een heerlijke nazomer in Andalusië...met ademsessies, yoga, meditaties, schilderen, muziek, dans en verbinding. Kom 5 dagen tot rust in de stilte midden in de natuur. Afstand nemen van de dagelijkse dingen en op een andere manier contact maken met jezelf en anderen. Muziek, heerlijk eten en gezelligheid. Zoveel mensen leven compleet in hun hoofd en zijn de verbinding  met hun lichaam en hun gevoel compleet verloren. Tijdens deze vijf dagen nemen we je mee op reis naar jezelf, Finca Pura Vida is een magische plek waar je omringt wordt door rust en stilte. We bieden een ochtend- en middagprogramma, heerlijk eten en NIETS hoeft; jij bepaalt waar jij aan deelneemt, er is tijd en ruimte voor JOU.

Wanneer?

28 oktober t/m 2 november

Genieten van rust en natuur

 1.  
 2. ❤ 5 overnachtingen

  ❤ 3 keer per dag heerlijk gezond eten

  ❤ alle non-alcoholische drankjes

  ❤ 4 yoga sessies

  ❤ cacao ceremonie

  ❤ 2 ademsessies

  ❤ meditaties, lichaamswerk en sharings

  ❤ wandeling naar een magische plek

  ❤ 1 ontspanningsmassage

Wie zijn wij?

Daniëlle Jaspers (rechts): ” Spontaan, warm hart, krachtig, lief, aarde, vuur, speels, tikje chaotisch, intuïtief, hoog gevoelig, impulsief, energiek, kwetsbaar, onderzoekend en open minded. Oh ja en creatief natuurlijk. Dat is wat ik terugkrijg van mensen die me kennen. Ik heb een passie voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, kunst, kleuren, creatieve expressie, muziek, sjamanisme en dansen. Vanuit deze passies leef ik en geef ik creatieve reizen, workshops, cursussen en coach ik jou. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en kunstzinnig dynamisch coach.

Mireille de Haas (links) : Mijn interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door mijn leven. Eerst ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna ben ik me gaan verdiepen in o.a. natuurgeneeskunde, NLP, Qigong, ademwerk en yoga opleidingen. Het is mijn grote passie om anderen te inspireren bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. Woorden die mij passen zijn; authentiek, intuïtief, nieuwsgierig, bevlogen en levensgenieter.