Wekelijks les via Zoom

Een mini retreat vanuit je eigen plek

gewoon-ontspannen-bij-je-thuis

Vanuit huis

Geen reistijd

ontspannen thuis

Ontspannen

Op je eigen manier

goed-voor-je-gezondheid

Gezond

Verbeter je gezondheid

Wekelijkse lessen

Je bent meer dan welkom om live online mee te doen.
Net startend of gevorderd. LIVE online begeleiding meerder malen per week. De lessen worden via Zoom gegeven. Je volgt de les via je PC of tablet op een plek waar jij je prettig voelt en tegelijkertijd zijn we ook met een groep. Er is altijd plek vrij voor jou. Kies ervoor om wekelijks op retreat te gaan. Kies voor tijd en ruimte voor jezelf!

Woensdag:  
10:15- 11:15 Yin-Restorative Yoga
19:00- 20:00 Hatha Yoga
20:15- 21:15 Hatha met Yoga Nidra
Vrijdag:          
09:00- 10:00 Flow yoga
10:15- 11:15 Hatha Yoga

Geen les:
t/m 5 januari 2024
9 en 14 februari
3 en 5 april
1 en 3 mei
12 en 14 juni

Zomerrooster in juli en augustus volgt.

Geef je gerust op voor een gratis proefles!

Wat is nu wat?

Hatha yoga:
Dit is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een hatha yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Er wordt geoefend vanuit een naar binnen gerichte aandacht, zorgt voor draagkracht en vitaliteit.

Yin- restorative yoga:
 Dit is een zachte yogavorm met zittende of liggende houdingen waarbij de spieren ontspannen blijven en waarbij je een lichte druk uitoefent op gewrichten en bindweefsel. De houdingen worden wat langer aangehouden, zo’n 3 tot 5 minuten. Je oefent aandachtig te zijn in de houding met alles wat zich van binnen voordoet.

Flow yoga:
Bij deze vloeiende, dynamische vorm van yoga wisselen verschillende houdingen elkaar af op het ritme van de adem. De voortdurende focus op adem en beweging brengt de aandacht gemakkelijk in het nu en maakt dat je meer af kunt gaan stemmen op je eigen energie en ritme.


Review Anne retreats voor thuis

Anne

Yoga met Mireille is mijn moment.

Ik kijk er altijd naar uit dat uurtje voor mezelf, een heerlijk uurtje yoga gewoon vanuit mijn woonkamer.

Wat krijg je allemaal

 • Live krijg je begeleiding van Mireille
 • Live krijg je een gezellig groepsgevoel
 • Live krijg je meer betrokkenheid
 • Live zal je minder snel afzeggen
 • Online op jouw favoriete plek!

Kies jouw membership:

Alle zoom lessen en workshops

abonnement retreats voor thuis

€ 24 per maand

of € 204 ,- per jaar (-29%) = € 17 per maand

 • Toegang tot alle online yogalessen
 • Toegang tot alle online workshops
 • Inclusief online ademsessies
 • Toegang tot de community
 • Tips ter voorbereiding bij elke workshop
 • Opzeggen kan op ieder moment (maand abonnement)

Zoom + Alles online abonnement

abonnement retreats voor thuis

€ 47 per maand

of € 444,- per jaar (-21%) = € 37 per maand

 • Alles van het zoom abonnement
 • Toegang tot alle online programma's
 • Toegang via app
 • Onbeperkt kijken
 • Toegang tot alle nieuwe online programma's
 • Opzeggen kan op ieder moment (maand abonnement)

Waarom een abonnement?

Door een abonnement te nemen krijg je op een laagdrempelige manier de kans om te werken aan jouw gezondheid zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Alle technieken die we je leren zijn praktisch toepasbaar en dragen bij aan jouw gevoel van welbevinden. Misschien sluit je graag aan via Zoom, misschien kies je voor de opgenomen video's of voor beiden; graag bieden we op een laagdrempelige onze lessen, workshops en programma's aan zodat jij op wanneer en waar je maar wilt op retreat kunt gaan. Op reis naar jezelf, je te verbinden, te voelen wat belangrijk is voor jou om van daaruit te kunnen kiezen voor jezelf. Omdat we dit iedereen gunnen hebben we de prijs bewust laag gehouden; voor maar €1,22 per dag heb jij een full membership!

Wie geeft de lessen?

Dat ben ik: Mireille de Haas, yoga- en qigong lerares, ademfan en levensgenieter! Als gepassioneerde beoefenaar van verschillende adem- en lichaamstherapieën, heb ik een rijke achtergrond in o.a. verpleegkunde, natuurgeneeskunde, NLP, Chineng Qigong, en yoga opleidingen. Mijn partner en ik hebben Retreatsvoorthuis opgericht om persoonlijke ervaringen te delen en anderen te helpen bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In mijn lessen en workshops ligt de focus op het creëren van lichaams- en adembewustzijn, om op die manier uit je hoofd  en meer in contact met je gevoel te komen. Mijn missie is om jou de tools te geven om meer vrijheid en levensgeluk te ervaren. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of voor het eerst in aanraking komt met yoga, qigong of ademwerk, mijn manier van werken is laagdrempelig en voor iedereen geschikt.Graag help ik je bij het ontdekken van de kracht van lichaams- en adembewustzijn voor meer rust, balans en energie in je leven. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn.