Soul Sister Retreat 13 t/m 19 oktober

Een week in Andalusië met yoga, adem- en lichaamswerk om te landen in je lijf..

Ben jij er klaar voor om weer in je lichaam te landen, te vertragen, samen met andere vrouwen thuis te komen op een magische, rustige plek midden in de natuur? Haal diep adem. Rust. Uitzoomen. Niets doen. Vertragen. Geniet van de prachtige natuur. Heb de tijd om weer te voelen en ervaren wie je bent en waar je leven om draait. Ervaar het kijken met de ogen van een kind. na deze week ben je tot in elke cel van je lichaam gevoed.
Zijn. Niets doen. Ervaar wat je voelt. Geef jezelf de ruimte. Vergroot je bewustzijn. Wees gewoon jezelf, en als je energie weer is aangevuld… gaan we dansen, creëren, spelen.

 

Wat is inclusief?

❤ 6 overnachtingen
❤ 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag (een dag lunchen we elders, dat is voor eigen rekening)
❤ alle niet-alcoholische dranken
❤ 4 yogasessies
❤ 1 cacaoceremonie
❤ 2 ademsessies
❤ meditaties, lichaamswerk en uitwisselingen
❤ stille wandeling naar een magische plek
❤ 1 holistische/therapeutische massage van 75 minuten

€1695 gedeelde kamer
€1895 eigen slaapkamer
€1395 bell tent

Oprechte aandacht voor jezelf en jouw diepste verlangens.


Waar?

Finca Pura Vida, La Hoya, 29480 Gaucín, Málaga, Spain

Bij Tribu del Alma: https://tribudelalma.com/soul-sister-retreat/

Een innerlijke reis

Alles wat we doen zorgt ervoor dat jij terug gaat naar jouw rusttoestand zodat je (weer) contact kunt maken met dat wat belangrijk is voor jou. Waar word jij blij van? Hoe voel je je dan? Hoe ziet dat eruit? En hoe kun je dat ook weer meenemen naar huis en integreren in jouw dagelijkse leven?

Danielle Jaspers en Mireille de Haas nemen je graag mee op een innerlijke reis, ieder met hun eigen expertise vullen zij elkaar mooi aan; laat je door ons verrassen! Inclusief een therapeutische/ holistische behandeling door Greet Smit. Onder haar ervaren begeleiding zink je nog dieper weg in de ultieme rusttoestand waar je lichaam en geest naar verlangd hebben.
Naast de heerlijke gezonde maaltijden die Miek en Nina Klaassen bereiden om je lichaam op een heerlijke manier te voeden, is er voldoende ruimte om een boek te lezen bij het grote zwembad of gewoon even niets te doen.

Voor al je vragen of om te reserveren klik je hier