Word Ademcoach!

Ademcoachopleiding


Wil je de kracht van de adem ontdekken?

Wil je een effectieve methode ervaren om stress los te kunnen laten? Trauma's uit het verleden te helen? Wil je inzicht in je valkuilen en bewust leven vanuit persoonlijke kracht? Wil je naast jezelf ook anderen helpen bij belemmerende emoties, negatieve gedachten, etc.? Via ademwerk kom je snel tot de kern zonder dat er lange praatsessies nodig zijn. Tijdens deze korte intense opleiding gaan theorie en praktijk hand in hand en word jij gecertificeerd ademcoach via de principes van de Breath Release Methode. 

Ervaringsgericht

Een ontdekkingsreis in jezelf

Blijvend begeleiding

Via de online community

Praktisch

Duik in jezelf en leer meteen toepassen

Waarom deze opleiding?

Deze ademopleiding, neemt je mee op een innerlijke reis. Je zal in deze training veel wisselen tussen de rol van coach en cliënt. Naast alle kennis die je opdoet is de eigen beleving een belangrijk onderdeel van het ademcoach zijn. De opleiding is bedoeld voor als je al je eigen praktijk hebt of familie of vrienden wilt ondersteunen. Ook als je geen ademcoach wilt worden maar wel serieuze belangstelling voor de adem hebt kun je deelnemen.  De opleiding is praktisch, effectief, no-nonsense en diep transformerend. Je kunt hierna 1 op 1 ademsessies begeleiden en blijvend bij ons terecht via de online community. Het theoretische gedeelte wordt vooraf getoetst zodat we meteen praktisch aan de slag kunnen. Alles begint met verbinding, dit is dan ook een belangrijk deel van onze opleiding.

Ja, ik word ademcoach!

Wat kun je verwachten:

Diepgaande ademsessies

Waarbij je jezelf beter leert kennen, leert helen en daarnaast krijg je ook de tools om anderen te begeleiden in 1 op 1 ademwerk

Uitgebreide manual

Met alle lesstof verzameld 

Verschillende ademtechnieken

Naast de verbonden adem die we gebruiken tijdens de ademsessies leer je andere technieken om in te zetten voor verschillende doeleinden

qigong elementen yin yoga gezondheid

Body & mind methodieken

Je leert lichaamsgerichte oefeningen om de adem te ondersteunen

Toegang tot online community

Exclusief toegang met je eigen account tot onze community voor je al je vragen en opmerkingen

Drie intensieve dagen

Bijzondere locatie in Arnhem die zich perfect leent voor ademwerk, meditaties en innerlijke groei, inclusief heerlijke gezonde lunch. Voorafgaand aan de opleiding ontvang je de theorie voor zelfstudie en na afloop is er ruimte voor intervisie.

breath-release-methode

De Breath Release Methode©

✓ Verbinding; ontstaat vanuit optimaal contact hebben.

✓ Adem; zoals je ademt zo leef je.

✓ Aanraking; zonder aanraking is er geen leven.

✓ Expressie; zo laat jij jezelf zien aan de wereld.

✓ Energie, álles is energie en energie volgt aandacht.

✓ Integratie; doorvoelen, doorleven en van daaruit opnieuw in verbinding.

Deze opleiding brengt je:

Dieper inzicht in jezelf
Ervaren van de kracht van de verbonden adem
Je kunt 1 op 1 ademsessies begeleiden
Inzicht in de werking van de adem
Je leert een ademanalyse maken
Hoe je een intake gesprek voert
Begrip van de verschillende ademgebieden en -patronen
Kennis spirituele anatomie en triggerpoints
Lichaamsoefeningen om de werking van de adem te ondersteunen
Verschillende ademtechnieken met verschillende doelen leren in te zetten
Na deelname en succesvolle afronding certificering als BRM ademcoach

Jouw trainers

Erwin is ondernemer in hart en nieren maar ook gecertificeerd ademcoach en qigongleraar met een passie voor natuurlijke gezondheid en welzijn. Mireille heeft naast haar opleiding tot verpleegkundige onder andere natuurgeneeskunde, NLP, ademtherapieën en een opleiding tot yogadocente gevolgd. Samen geven ze al jarenlang verschillende programma's op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling waarbij altijd de adem een rol speelt. Niets is zo krachtig als bewust ademen, je adem is een tool die je altijd bij je hebt, zowel om te kunnen ontspannen als om je energie te verhogen. Het is zo mooi om te zien hoe mensen in hun kracht kunnen komen puur door de adem in te leren zetten. Deze kennis verspreiden ze graag via hun ademopleiding. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend telefoon- of zoomgesprek.

Ja, ik word ademcoach!

Ademcoach via de Breath Release Methode

Voor wie?

Alle adementhousiastelingen en iedereen die met mensen werkt en ademwerk wil integreren in het aanbod.

coachgesprek veilige setting

Veilige setting

Door de veiligheid die Erwin en Mireille bieden naast hun uitgebreide kennis, groei jij op persoonlijk en professioneel vlak.
Regie over je leven, voor meer vitaliteit en grip en inzichten

Go for it!

Kies voor jezelf, kies voor je adem! Je gaat ervaringsgericht aan de slag met verschillende mind body technieken.

Veel gestelde vragen:

Hoe komt het dat de opleiding 3 dagen is?

Met meer dan dertig jaar ervaring met ademwerk hebben we al heel wat opleidingen voorbij zien komen en gevolgd en onze ervaring is niet: hoe langer de opleiding hoe beter. De technieken zijn op zich simpel en gemakkelijk aan te leren maar waar het wat ons betreft echt om gaat is het contact maken; kun jij verbinding maken met die ander zonder jezelf te verliezen. Je krijgt onze hand-out met de theoretische kennis al voor aanvang waardoor we meteen praktisch aan de slag kunnen. Als jij als ademcoach verder wilt is het belangrijk om er thuis mee verder te gaan en ervaringen op te doen. Wij blijven met je in contact na je opleiding o.a. via de online community waar er ruimte is voor intervisie en je ook met elkaar ervaringen kunt uitwisselen.

Krijg ik zelf ook een ademsessie?

Je gaat dagelijks wisselen tussen de rol van coach en coachee en Erwin en Mireille zullen ook een aantal ademsessies geven voor de hele groep.

Leer ik wat over het gebruiken van muziek?

Tijdens een ademsessie kan muziek heel ondersteunend werken dus we besteden hier zeker aandacht aan. Naast hoe je muziek kunt inzetten leren we je ook over hoe je je stem het beste kunt gebruiken en over het inspreken van eventuele meditaties/ visualisaties. 

Moet ik al ervaring hebben als coach/ therapeut?

Je hoeft niet al als coach werkzaam te zijn om aan onze opleiding te kunnen beginnen. Wel verwachten we van je dat je ervaring hebt met de bewust verbonden ademtechniek, dat je open staat om te leren en dat je voor aanvang de hand-out die we zullen sturen al aandachtig hebt doorgenomen. 

review

Als fysiotherapeut liep ik er tegen aan dat mensen steeds weer terug kwamen met dezelfde spanningsklachten. Nadat ik zelf kennis had gemaakt met de Wim Hof ademtechniek was mijn interesse in de adem gewekt en op aanraden van een goede vriendin ben ik bij het ademcoachingsretreat van Erwin en Mireille terecht gekomen. Wat een reis was dat! Zoveel ervaren en  geleerd en meteen toepasbaar, dit is zeker een aanrader.

Bart

Waar en wanneer?

Het Gulden Hart in Arnhem. Dit is een centrum voor Mens & Gezondheid gevestigd in de voormalige Hartkerk in Noord Arnhem.
5 t/m 7 april en 23 t/m 25 augustus

Dagelijks programma van 09:00- 17:00, inclusief thee/ koffie en een heerlijke lunch. We kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte plek om te slapen als je in de buurt wilt verblijven. 

Jouw investering € 995,-

Van 15 t/m 19 november 2024 kun je de opleiding in Noord Spanje volgen.

Reserveer je plaats of stel je vraag:

Word ademcoach!