Yoga/ Qigong

Voor iedereen!

Eigenlijk zou iedereen aan yoga of qigong moeten doen. Qigong wordt ook wel eens beschreven als de Chinese vorm van yoga. De lijst met voordelen van deze beide vormen van beweging zijn indrukwekkend. Zowel lichamelijk als geestelijk zijn de effecten snel merkbaar. Zo slaap je beter en dieper, je wordt minder snel ziek, stress heeft minder vat op je en daarbij verbeter je ook nog eens de balans van je lichaam.

Heerlijk vanuit huis jouw retreats

Toen ik jaren geleden begon met yoga bij Mireille was ik meteen op de juiste plek en bij de juiste persoon. En toen het niet mogelijk was om lessen live te volgen vond ik meteen het zelfde in de online lessen, dank Mireille

Ellen

Hier kun je uitkiezen.

Online yogalessen

De vijf elementen

Doe mee met deze mooie serie yogalessen over de vijf elementen; aarde, water, vuur, lucht en ether (ruimte). Al deze elementen hebben een plek en een functie in ons lichaam en ons leven en kun je met yogaoefeningen versterken. Deze lessen kun je zo vaak en waar je maar wilt volgen.

Live online lessen

Je bent meer dan welkom om live online mee te doen.
Net startend of gevorderd. LIVE online begeleiding meerder malen per week. De lessen worden via Zoom gegeven. Je volgt de les via je PC of tablet op een plek waar jij je prettig voelt en tegelijkertijd zijn we ook met een groep. Er is altijd plek vrij voor jou.

Je krijgt:

  • Meer vitaliteit.
  • Verbetering van je gezondheid en immuunsysteem.
  • Meer ontspanning.
  • Tips hoe je de lessen het beste voor kunt bereiden.
  • Les van ervaren trainers.
arrow_drop_up arrow_drop_down